AXEL PRO Nyomtatványkitöltő Program NYOMTATVÁNYKITÖLTŐ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   nyomtatványkitöltő program youtube   nyomtatványkitöltő program facebook

Ügyfeleink

Több ezer elégedett ügyféllel rendelkezünk.
Ön mikor csatlakozik?

Ügyfeleink között van több könyvelő, könyvelőiroda, ügyvéd, iskola, bank, tűzoltóság, önkormányzat, egyház, valamint számos Kft., Kht., Zrt, Bt, alapítvány és egyéni vállalkozó.

 

Referenciák

Több ezer elégedett ügyféllel rendelkezünk országszerte. Ügyfeleink között van több könyvelő, könyvelőiroda, adóellenőr, adótanácsadó cég, ügyvéd, iskola, bank, tűzoltóság, önkormányzat, egyház, valamint számos Kft., Kht., Zrt, Bt, alapítvány és egyéni vállalkozó. Több millió számla készült már számlázó szoftvereinkkel.

Bár hamarabb tudtam volna a boríték címző, a tértivevény, a feladó szelvény stb. programjukról. Gratulálok! Szuper! Nagyon könnyű a használata . Most készítetem vele 256 db C6 megcímzett borítékot, feladó szelvénnyel, és tértivevénnyel.

Amikor a programot megláttam és kipróbáltam akkor éppen egy szakvélemény készítéshez szükséges helyszíni szemle időpont kitűző levelet kellett kipostázni 248 címzett részére tértivevénnyel, hát ha ez a program nincs akkor lehet hogy még most is írnám egyesével és kézzel a tértivevényt és a feladó szelvényt.
Szili István
építészmérnök, igazságügyi szakmérnök
Ezúton szeretném kifejezni maximális elégedettségemet az Önök teljesítményével, szakmai felkészültségével. Messze a legjobb ügyfélszolgálat, akikkel valaha is találkoztam!
Pénzes Katalin ügyvezető
TFG Hungary Kft.
Köszönjük segítségüket a probléma megoldásában. Örömmel vettük, hogy fontos Önöknek az ügyfeleik elégedettsége és ezért még a programot is hajlandóak módosítani. Örülünk, hogy vannak még ilyen cégek.
Greg Copy Kft.
www.gregcopy.hu
A könnyen telepíthető program remekül kidolgozott, ízléses felhasználói felülettel rendelkezik. A szoftver felépítése egyszerűen átlátható, logikus, a kezelhetőség nagymértékben testre szabható és remek megoldásokat tartalmaz. Terméktámogatási feltételeinek köszönhetően a szoftver frissítései ingyenesen letölthetők, akár 1 év múlva is.
Imádom a programotokat, nagyon szuper!
Csikós Tímea
Clavius Nyomdaipari Kft.
Ezt nevezem rugalmasságnak, úgy látom nem véletlenül ilyen klassz ez a program!
M.M. Bútor Kft.
Letöltöttem az új verziót, köszönöm valóban sok új lehetőséget kínál, ami nagyon jó.
Gamma 96 Bt.
Ritkaság manapság ilyen együttműködő emberre akadni, már ezért is megérte, hogy a sors összehozott Önnel.
Süveges István Atya
Lajosmizsei Római Katolikus Egyházközség
Köszönöm a segítségét, valamint a rugalmasságát. Azt hiszem mi elkötelezett használói maradunk ennek a programnak.
Pásztor Judit Dóra
Medi-Tervill Kft.
Itt szeretném megjegyezni, hogy mindig a legújabb progi van meg! Indításkor az automatikus frissítést választottam, hogy minél hamarabb értesüljek az újdonságokról. A programfrissitéskor elámulok, mikor kiderül, hogy már megint mennyi hasznos újdonságot kaptunk a program készítőitől. Egyszerűen imádom ezt a programot!!! Nem csak könnyen kezelhető hanem jól átlátható is, - és ha bármilyen kérdésem / kérésem van, perceken belül választ kapok akár e-mailben, akár skype-on.
Szederkényi Bernadette
LetterHunter Megoldások Kft.
Hát ezt a programot nekem találták ki!
Vincze Tobias
VinEgo Kft
A program beszerzése idején ár-érték arány, testreszabhatóság és referenciáik alapján döntöttem Önök mellett. Ezt a döntésemet, ma mindennapi felhasználóként sem bántam meg. Kiválóan-egyszerűen használható programjuk hamar kedvencünké vált, a naprakész frissítések szinte megelőzik a törvényi változások életbelépését. Már a regisztráció rugalmasságakor és gyorsaságakor kiderült, hogy jól választottunk, de az adatváltozási kérelmünk alkalmával is percek kérdése volt visszajelzésük és a kért módosítás elvégzésének gyorsasága. Áttekinthető honlapjukon is egyszerűen, gyorsan kapom meg minden kérdésemre a választ, de ha írásban kérdeztem, akkor is kimagasló együttműködésről tettek tanubizonyságot.
Déry Gábor
RIVER-LINE Bt.
Köszönöm, remekül működik. Nem csak a program kiváló, hanem a "háttér" segítség is kifogástalan.
...OK köszönöm! Egyébként rettenetesen tetszik a program jó felépítése, villámgyorsan lehet vele dolgozni
A program nagyszerűen működik, mintha az én cégemnek találták volna ki.
... Nagyon szépen köszönöm! Gyönyörűen le van írva! Bárcsak minden programhoz ilyen részletes leírást adnának ...
Nagyon szeretem a programjukat. Egyszerű, átlátható, könnyen megtanulható. Régen sokkal bonyolultabb programot használtunk vagyonokért. Köszönjük a vállalkozóbarát fejlesztést. Mindenkinek ajánlani fogjuk.
Márkus Katalin
Stíluspadló Stúdió Kft.
www.parkettcenter.hu
Ügyfélszolgálat 5ös
Táncsics Renátó
Táncsics-Cipő Kft.
www.tancsicscipo.hu
 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Nyomtatványkitöltő Program, Minden jog fenntartva!