AXEL PRO Nyomtatványkitöltő Program NYOMTATVÁNYKITÖLTŐ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   nyomtatványkitöltő program youtube   nyomtatványkitöltő program facebook

Kérdések, megoldások

Kiválogattuk Önnek a leggyakoribb kérdésekre a válaszokat. Ha valamit mégsem találna, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálatunkra érkező leggyakoribb kérdések, és azokra adott válaszok.

Általános
Telepítés
Boríték

Általános

Honnan lehet letölteni?

Weblapunkon felül kattintson a Letöltés menüponton, majd válassza a nagy zöld Letöltés Most feliratú gombot.

Kik használják?

Kft.-k, Bt.-k, ZRt.-k, egyéni vállalkozók, könyvelők, könyvelőirodák, adószakértők, ügyvédek, önkormányzatok, alapítványok, stb. választották már szoftvereinket. Több ezer elégedett ügyfél országszerte, nézze csak meg!

Miért van ingyenes változat?

Szoftverünk alapfunkcióit (boríték címzés, tértivevény, feladóvevény, csekk kitöltés) bárki használhatja korlátlan ideig, korlátozások nélkül, teljesen ingyen, regisztráció nélkül.
A prémium funkciókkal (tömeges nyomtatás, vonalkód generálás, importálás, egyedi szerkesztés, stb.) azonban még több lehetőség érhető el, minimális áron.

A boríték nyomtatást a posta elfogadja?

Igen. Szoftverünk segítségével olyan borítékok készíthetőek, amelyek teljes mértékben megfelelnek a posta által előírt több tucat technikai specifikációnak (margók, betűméret, elrendezés, stb.).

Miért jó a nyomtatványkitöltő program?

A program használatával nem kell többet a borítékok, illetve a postai dokumentumok kézi kitöltésével bajlódni, jelentős idő takarítható meg használatával. Az időspóroláson kívül pedig esztétikus, akár egyedi, csak a cégre jellemző borítékok is készíthetőek, ezzel professzionalítást sugallva a partnerek felé.

Telepítés

Window 8 alatt is működik?

Természetesen igen. Szoftverünk használatához minden aktuális PC alapú Windows verzió megfelel.

Linux vagy Mac számítógépen is működik?

Szoftverünk Windows operációs rendszerre készült, ezért virtuális gép segítségével futtatható Linux vagy Mac operációs rendszeren. További részletek a használati útmutató Virtualizáció témakörében.

Gépcsere, vagy Windows újratelepítés esetén mi a teendő?

Gépcsere esetén a program telepítési mappáját kell csak lementeni és az új gépre visszamásolni, a program telepítőjét sem kell futtatni. Az új gépen néhány kattintással elvégezhető az újraaktiválás.

Boríték

Hogyan kell borítékot címezni?

A borítékok megcímzésére mérettől függően többféle bonyolult szabály vonatkozik a postánál. A teljes címzési szabályzat letölthető a posta oldaláról, de a nyomtatványkitöltő használatával erre nincs is szükség, mert a szoftverbe minden címzési szabály beprogramozásra került.

Lehet-e képet, logót rakni a borítékokra?

Egy egyedi boríték sokat növelhet a cég imázsán, ezért érdemes időt szánni rá és megtrvezni azt. Az AXEL PRO Nyomtatványkitöltő Programmal nem csak egyedi logót, de QR kódot vagy akár képet is elhelyezhet borítékjain egyszerűen.

Nyomtatható egyszerre több partnernek boríték?

Természetesen igen! A nyomtatványkitöltő segítségével egyszerre akár több száz partnernek is elkészíthetőek a borítékok, partnerkártyák. Sőt a szoftverrel árucikk cimke is készíthető és az is nyomtatható minden termékre egyszerre azonnal.

Automatizálható a boríték címzés?

Igen, szoftverünk nem csak importálni tud több formátumban, hanem bármely rendszerrel integrálható, így teljesen automatikussá tehető a boríték készítés, tértivevény kitöltés, stb.
 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Nyomtatványkitöltő Program, Minden jog fenntartva!